Їжа з ГМО викликає рак

 У Європі розгорається скандал навколо використання продуктів харчування з ГМО: генно-модифікована кукурудза виявилася смертельно небезпечною. Як пише британська газета Daily Mail, протягом двох років вчені з Університету Кан на північному заході Франції (Нижня Нормандія) проводили експерименти над лабораторними щурами. 
У результаті тварини захворіли раком і в їхніх тілах утворилися гігантські для їх розмірів пухлини - розміром з м'ячик для пінг-понгу.
Молекулярний біолог з королівського коледжу Лондона Майкл Антоніо заявив, що приголомшений результатами дослідження. "Воно показало екстраординарний ряд пухлин, що розвиваються більш рано і більш агресивно - особливо в жіночих особинах. Мене потрясли екстремальні негативні зміни в їхньому здоров'ї", - зазначив він.

Дослідники виявили, що у 50-80 відсотків самок щурів утворились великі пухлини на початку 24-го місяця, до трьох пухлин на одну тварину. 70 відсотків самок щурів померли передчасно. Щурів обох статей годували генетично модифікованою кукурудзою.

В Єврокомісії, яка свого часу дозволила експерименти над кукурудзою, стверджують, що вся справа в пестицидах. 

Оцінка: 
0
No votes yet